АСТОМ в партньорство с Община Стара Загора за популяризиране на туристически забележителности и събития в региона

Блогърите от АСТОМ ще си партнират с община Стара Загора и ще работят за популяризирането на туристически забележителности и събития в региона. В рамките на партньорството ще бъдат проведени два опознавателни тура, новини от които ще ви представим съвсем скоро.

Партньорството е дългосрочно и не се изчерпва само с туровете. Предвиждат се и отделни посещения на блогъри от АСТОМ на културни събития и туристически забележителности в Стара Загора, които ще бъдат популяризирани в блоговете и социалните мрежи.

Ако искате да популярзирате своите събития, услуги или местни забележителности чрез туристически блогъри, вижте страницата Партньори и ни пишете на info@astom.org.

Как се работи с травъл блогъри за популяризиране на туристически забележителности, услуги и събития? Най-добрият начин е организирането на съвместно пътуване, в което участват избрани травъл блогъри. По време на пътуването (прес трип) блогърите се запознават с местата и услугите, които се предлагат и след това ги представят пред своите читатели по най-добрия начин – чрез описване на личното си преживяване.

Освен това, от страна на АСТОМ можем да предложим следните дейности:

  • включване на музеите във вашия район в страницата с Партньори в сайта на АСТОМ,
  • периодично полуляризиране на експозиции и събития в социалните профили на АСТОМ (Facebook и Twitter),
  • статии за отделни експозиции в блогове на членове на АСТОМ.

Повече информация за партньорство с блогъри ще намерите на линка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *