АСТОМ си партнира с Travel Academy – конференцията за туризъм на 5-6 април 2019

Асоциацията на травъл блогърите (АСТОМ) ще си партнира с годишната конференция за туризъм Travel Academy, която ще се проведе на 5-6 април 2019 г. в София Тех Парк. 

Събитието Travel Academy е възможност да научите последните тенденции в туристическия бранш, да се срещнете с експерти от индустрията, да зададете своите въпроси на част от най-добрите професионалисти в България, да изградите полезни познанства с непознати досега колеги от бранша. 

Как да намерите АСТОМ на Travel Academy

Ето как може да намерите АСТОМ по време на конференцията Travel Academy на 5-6 април:

  • Щанд по време на Travel Academy – АСТОМ ще присъства със собствен щанд, на който може да се запознаете с травъл блогърите ни, да научите повече за предстоящите проекти през 2019 г., да разберете как може да си партнирате успешно с блогъри или просто да си поговорим за любимите ни дестианции в България и по света. Повече информация за експо зоната и изложителите, може да намерите в сайта на Travel Academy. Ще  ви очакваме 🙂
  • Награди за „Най-добра туристическа медия/блог“ – може да гласувате за своя фаворит в наградите за туристически блогове и медии, сред които са и много членове на АСТОМ. Победителите ще бъдат обявени на 1 април 2019 г.
  • Участие в панелна дискусия „Туризмът и блогърите: Brand Awareness на различно ниво“ – членове на АСТОМ ще участват в панелна дискусия по време на Travel Academy. Очаквайте подробности кога и къде може да ни чуете.

Collage 2

Повече за Travel Academy

VI-та годишна конференция в туризма на Travel Academy ще се проведе в дните 5-6 април 2019 г. в три тематични зали:

  • Keynote – презентации, свързани с последните тенденции за развитието на индустрията, доклади с полезни данни и ценно know-how от страната и чужбина.
  • HoReCa – Всичко, свързано с хотелиерството и ресторантьорството.
  • Technology – презентации и панелни дискусии с фокус технологии в туризма.

Конференцията е предназначена за:

  • Професионалисти, развиващи се и работещи в сферата на туризма – хотелиери, ресторантьори, туроператори, турагенти, маркетолози, преподаватели, общини и др.
  • Фирми, предлагащи продукти и услуги за бизнеса – чрез изложбен щанд на B2B Експо зона 2019 ще може да представите своите решения пред всички участници в конференцията.
  • Ученици и студенти, които тепърва започват развитието си в туристическата сфера – те ще имат възможност да посетят безплатно кариерното изложение Travel Career 2019, както и да се възползват от преференциални цени за регистрация за самата конференция.
  • Медии – редставители на медии  ще имат възможност за лични интервюта и срещи с експерти в туризма от България и света.

В сайта на Travel Academy може намерите списък на лекторите, да следите програмата за 2019-та, да научите повече за изложителите.

Очакваме ви!

button registration travel academy 2019

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *