АСТОМ на път: Рафтинг на Тара в Босна и Херцеговина

Травъл блогърите от АСТОМ посрещнаха пролетта с нов прес трип – предизвикателно рафтинг приключение в Босна и Херцеговина. Благодарение на организаторите от Рафтинг Център Дрина Тара, 14 АСТОМ-ци се запътихме към Босна за Великденските празници.

Каньонът на река Тара е най-дълбокият в света след Гранд Каньон в САЩ и най-дълбокият каньон в Европа. За нас беше истинско удоволствие да бъдем част от подобно приключение.

Пътуването започна рано сутринта в София и приключи след 10-часово пътуване с малък бус през Сърбия и Босна. На отиване дори успяхме да се разходим из Дървения град на Емир Кустурица, където не пропуснахме да направим няколко снимки.

Пристигнахме в Рафтинг центъра късно вечерта и бързо се настанихме в малките симпатични дървени бунгалца. Спомените от изобилната вечеря, а през следващите дни закуски и обеди, все още ни държат будни.

1

2Снимка: Друми в думи

5Снимка: Travelling Buzz

Рафтингът на Тара беше истинско приключение. Започнахме с преминаването на границата с Черна гора, спуснахме лодките в река Тара, която по-късно става р. Дрина, и започнахме с изненадите. Имаше от всичко по малко – екстремни бързеи, спокойни води, в които можехме да поплуваме, почивка за по бира и снимка с водопади…

Но да не издаваме всички тайни. Повече за самото приключение може да четете в блоговете:

Предстоят и още публикации…

Участващи блогъри

Рафтинг Център Дрина Тара

Рафтинг Центърът предлага приключенски туризъм, организиране на рафтинг турове на реките Тара и Дрина. За подробности относно пакети, цени и маршрути, може да посетите на www.raftingtara.bg.

рафтинг на тараСнимка: Рафтинг Център Дрина Тара


Ако искате и вие да популяризирате дестинацията и бизнеса си, изпратете запитване на info@astom.org или чрез контактната формаЗаедно ще обсъдим кой е най-добрият вариант за вас! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *