АСТОМци през 2017

В края на годината е време за равносметка. така правим и ние в АСТОМ, припомняйки си най-интересните наши инициативи през годината. Кои са те ли? Вижте!

Годината започнахме с участие в изложението Ваканция и спа.

20170215_vakanciq_spa

В края на март взехме участие в четвъртата годишна конференция Travel Academy.

20170331_travel_academy

През април буквално се потопихме с рафтове в сините води на река Тара в Босна и Херцеговина, прокопала най-големия каньон в Европа.

1

През май направихме нашият втори каякинг тур край Каварна и посетихме отново незабравимите забележителности в този край.

DSC_0713

В края на лятото се впуснахме да опознаваме непознатите места в Сапарева баня, Костенец и Средец.

прес трип средец астом

В края на годината грабнахме не една, а две награди от конкурса на Министерството на туризма.

nagradiii

Бяхме поканени в националните медии БНТ и БНР да представим асоциацията на травълблогърите в България и по повод организираната от нас финална за годината среща.

bnr

АСТОМци по БНТ

И за финал, направихме финална среща в Клуба на пътешественика, на която се видяхме, с някои се запознахме и най-вече обменихме идеи за пътешествия и блогване.

20171214_meeting_7116

Повече информация за нашите членове може да видите в страницата с профили на астомските травъл блогове. Ако искате да се присъедините към нас, вижте условията за членство и ни пишете!

Ако искате да си партнирате с нас и да популяризирате своя бизнес, свързан с туризъм и пътувания, не се колебайте да ни пишете и споделите своята идея: info@astom.org! Много вече го направиха.

До нови срещи през следващата година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *