Блогъри и пътешественици се събраха в София на 11 декември

На 11 декември, в любимия ни Клуб на пътешественика в София, се проведе последната за тази година Среща на травъл блогърите в България

Благодарим на всички, които дойдоха на събитието, както и на партньорите, които предоставиха наградите за „Томболата за пътешественици“ абсолютно безвъзмездно.

Честито и на печелившите, които се сдобиха със следните награди:

Роден Пъзел е първата колекция от пъзели на български забележителности. Всеки един продукт е произведен с мисията да бъде носител на красотата на българските забележителности и да заразява с положителна енергия, красота и любов към Родината всеки, който се докосне до него. Може да разгледате всички пъзел в сайта на Роден Пъзел

Винарна Страцин е разположена в Поморийския регион известен със своите стари традиции във винопроизводството. Избата разполага със собствени лозя в район характерен с благоприятните си климатични условия. Може да разгледате вината в сайта на Винарна „Страцин“.

Dulciar предлага шоколадови изкушения без глутен, брашно и вредни мазнини. Разгледайте ги в сайта.

  • 2 билета за годишната конференция за туризъм Travel Academy

Годишната конференция за туризъм Travel Academy ще се проведе на 5-6 април 2019 в София Тех Парк. Запознайте се с последните тенденции и създайте ценни контакти за потенциални партньорства в туризма. Научете какво е нужно, за да развивате вашия бизнес в съвременната туристическа среда. За повече информация, посетете сайта на Travel Academy.

  • 60 карти с предизвикателства за пътешественици от 203 Challenges

Изтегли си карта, изпълни предизвикателството и спечели точка ИЛИ дай карта на приятел, която той/тя има право да върне чак след като изпълни предизвикателството на нея. Страхотни за всяко пътешествие – 60 карти с предизвикателства за пътешественици.

Един печеливш спечели морско приключение – каяк тур за двама в района на Каварна с Trip Kavarna. Какво по-приключенско от едно незабравимо изживяване по северното Черноморие!

Къща за гости „Левана“ е традиционна каменна къща по Северното Черноморие – в село Българево. В близост се намират Каварна, Тюленово, Дълбока и др. Харесайте ги във Facebook.

АБУЖЕТ предостави интересни книги за истински пътешественици. Разгледайте „Магията на Египет“, „Кралство Мароко – страна на пътешествията“ и най-новото от тях – „Магията на пътешествията“.

  • Календар за 2019 с пейзажи от България от Gowhere.bg

Ето и малко снимки от събитието:

dav

dav

IMG_20181211_192448

3 5

Вижте повече снимки от събитието във Facebook!


Следете новини за следващи събития на Facebook страницата на АСТОМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *