Най-доброто от астомските блогове през юни

Отново е онова време от месеца, в което ви представяме най-доброто от астомските блогове. Стягайте куфарите и да се пренесем виртуално на близки и далечни места с предложенията на нашите блогъри.

Хисаря – древен, зелен, спокоен и богат на лечебни горещи минерални извори – едно от чудесата на България

От Стеф, Фото моменти

Хисаря – древен, зелен, спокоен и богат на лечебни горещи минерални извори – едно от чудесата на България

Скъпи приятели на „Фото моменти“, несравнимо удоволствие е за мен да ви поканя на една незабравима и цветна разходка в един от моите най-любими градове!

https://www.photomoments.bg/bg/post/the-beloved-hisarya

Плаж Зеленка, Северно Черноморие

От Ели Иванова, Друми в думи

Плаж Зеленка не е много известен, но сред местните жители е добре познат и в почивни дни може да се окаже с доста плажуващи. Името на залива произлиза от зеленикавия цвят на морската вода в плитчините му.

Зеленка се намира на 3 километра от с. Българево. До него може да се отиде пеша, с колело или с лека кола, но пътят не е добър.

Кастильоне дела Пеская – един от най-добрите морски курорти в Тоскана

От Петя Кънзова, Travel with History

Този курорт е едно от бижутата на Марема, който съчетава крайморски град и в същото време характерно средновековно селище кацнало на хълм и оградено с крепостни стени. Тоест, тук има от всичко, което си представяте, че може да ви предложи Тоскана. Уникалният му чар се дължи на невероятната средновековна архитектура, приятната провинциална атмосфера, чудесно обслужване, прекрасна италианска кухня и зашеметяващи пейзажи. Това е идеалното място за морска ваканция съчетана с исторически трекинг. Защо да изберете Кастильоне дела Пеская за лятната си почивка, разберете в поста.

КАСТИЛЬОНЕ ДЕЛА ПЕСКАЯ – ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МОРСКИ КУРОРТИ В ТОСКАНА – Travel with history (travel-with-history.com)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *